Acupunctuur-Voorschoten

 

Nieuw(s) 

Chinese stoelmassage

Deze ontspannende massage is ideaal voor even tussendoor, als werkdruk en of spanning te hoog is. Hij wordt toegepast om weerstand te versterken en de doorstroming van energie en bloed te verbeteren, en om spanningen en stagnaties in de meridianen en spieren op te heffen. Omdat de (werk)kleding gewoon aanblijft is deze massage vlot uit te voeren en voelt u zich al na 25 minuten als herboren.
Op locatie is ook mogelijk bij een minimale afname van 5 massages, informeert u dan even naar de mogelijkheden. Wij hanteren een kilometervergoeding van € 0,25/km.

:::::::::::::::::::::::::::::

DoTerra11

Nieuw bij Acupunctuur Voorschoten;

Aromatouch

Een opwekkende ervaring van een ontspanningsmassage met essentiële oliën. Het is inmiddels bewezen en algemeen geaccepteerd dat prettige geuren ons humeur en algeheel gevoel van welzijn kan verbeteren. Geuren kunnen de oudste herinneringen ophalen en worden vaak aan ervaringen gekoppeld.

Zoals de naam zegt is het een Touch. Met oliën van dōTERRA krijgt een massage van 45minuten op nek, rug en voeten, die licht, geruststellend en prettig voor de zintuigen is.

Wij nodigen u uit om een Aromatouch te ervaren en uzelf te overtuigen.

*   Aromatouch massage 45 min. € 45,- *


 

massage

Thaise Massage
Thaise massage is net als bijvoorbeeld acupunctuur een methode om het lichaam te genezen bij ziekte en onbalans. Een massage kan allerlei klachten zoals rugpijn, stijve spieren, stress en slapeloosheid voorkomen en verminderen. De Thaise massage techniek is meer dan 2500 jaar oud en is een unieke vorm van masseren. Een massage kan allerlei klachten zoals rugpijn, stijve spieren en chronische vermoeidheid voorkomen en verminderen. Ook bij stress, slapeloosheid en depressieve gevoelens is het uitstekend inzetbaar. Zowel geestelijk als lichamelijk voelt U zich na de behandeling weer helemaal opgeladen.


Acupunctuur Voorschoten is een medische praktijk en alle behandelingen worden volgens deze richtlijnen uitgevoerd.


 

moxaslang

Moxa Slang

Heb je genoeg van de winter en kijk je al uit naar een mooie zomer. Er bestaat een ideale behandeling om de winterdip achter je te laten en je klaar te maken voor het voorjaar. Geprepareerde Moxa cones worden op een bed van verse gember op de ruggenwervel geplaatst en aangestoken.
Deze techniek wordt toegepast om het Yang in het lichaam te ondersteunen. Het verwarmt het lichaam, koude en spierpijn worden verdreven en de organen worden versterkt. Wilt U meer informatie neem gerust contact met ons op.


Cosmetische acupunctuur kan u helpen om mooi oud te worden, zonder dat u uw persoonlijke uitstraling, die eenieder zo uniek maakt, verliest.

Wat kunt u verwachten? Voor het beste resultaat moet u rekenen op 10 tot 15 behandelingen eventueel in combinatie met voeding- en/of lifestyle-adviezen.

Ik ben Natalie Korenhof en ik wil u uitnodigen om een behandeling aan te gaan die respect heeft voor de mens, gezondheid en omgeving. Die u zal laten stralen zonder dat daar chemische middelen en of rigoureuze operaties aan te pas komen. Kijk onder het kopje "cosmetisch" of klik hier voor meer informatie.  


::::::::::::::::::::::::

 

Wij ondersteunen uw goede voornemen voor [bijvoorbeeld] het nieuwe jaar.

 

Ooit gedacht aan acupunctuur voor het stoppen met roken en/of afvallen?Wij helpen U er graag mee. Stap over die drempel en neem contact met ons op.


04

 

 

::::::::::::::::::::